OKC_Logo

De route naar efficiëntie

Wij werken volgens een vaste structuur. Op deze manier heeft u een duidelijk overzicht van het proces en weet u waar wij mee bezig zijn.

Allereerst gaan wij met u in gesprek. Zo kunnen we elkaar leren kennen en onze wederzijdse verwachtingen uitspreken. De focus van dit gesprek ligt op het vaststellen van uw doel en de informatie die nodig is om dit doel te bereiken.

Vervolgens onderzoeken we aan welke voorwaarden een model moet voldoen, om uw ambitie te realiseren. Deze condities vormen de basis van het model dat OKC voor u maakt. Eerst analyseren wij in hoeverre deze voorwaarden haalbaar zijn én maken we een inschatting van de opbrengst die onze optimalisatie kan opleveren.  Dit geeft u een goed overzicht van wat u kunt verwachten en zorgt voor een stevige basis voor het model.

In de volgende fase gebruiken we de geteste aannames als peilers voor het bouwen van een wiskundig model om uw processen te optimaliseren volgens de afgesproken voorwaarden. Dit geeft een model dat op maat is ontwikkeld!

Transparantie en communicatie staan bij ons centraal, zo ook in het eindproduct. U ontvangt van ons een gedetailleerd rapport waarin u de doorlopen stappen kunt inzien. Daarnaast bevat dit rapport een uitgebreid advies om uw processen te stroomlijnen. Omdat we begrijpen dat u en uw bedrijf constant veranderen, kunnen we ook software voor u ontwikkelen. Hierdoor kunt u zelf ons model afstemmen op veranderde gegevens,  dat is wel zo flexibel.

Wilt u inzoomen op één van deze stappen? Dat kan! Wij bieden maatwerk en stemmen met u af waar de focus ligt. Zo houdt u de regie en voorkomen we samen een overbodige investering van tijd en geld!